Медији

Доласци

Ознака Аеродром Планиран Очекиван Напомена
LX 1416 ZURICH 14:00 15:16 Слетео 
A3 850 ATHENS 15:20 15:12 Слетео 
EZY 2577 MILAN 15:45 15:47 Слетео 
JU 811 TEL AVIV 15:55 15:33 Слетео 
JU 183 TIVAT 16:05 16:20 Ново време 
 Кликните на ознаку за детаље Сви доласци

Одласци

Ознака Аеродром Планиран Очекиван Напомена
LX 1417 ZURICH 14:40 15:40 Излаз отворен 
OS 774 VIENNA 15:05 15:15 Одлетео 
A3 851 ATHENS 15:45 15:45 Укрцавање 
EZY 2578 MILAN 16:20 16:20 Излаз отворен 
JU 314 PARIS 17:10 17:10  
 Кликните на ознаку за детаље Сви одласци

Време на аеродрому

Temp Притисак Ветар
10°C 1027mB 3.6m/s