Mediji

Saopštenja Aerodroma

Studenti na Aerodromu "Nikola Tesla"

Beograd, 20.04.2006.

U nastojanju da podrži stručno usavršavanje mladih, JP Aerodrom "Nikola Tesla" danas počinje sa organizovanim posetama za grupe studenata Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Dvočasovne posete na beogradskom aerodromu za više od 200 studenata četvrte godine studija Arhitektonskog fakulteta u Beogradu biće organizovane svakog četvrtka.

Studenti će, na čelu sa svojim profesorima i predstavnicima Delatnosti investicija i razvoja, kao i Delatnosti saobraćaja JP Aerodrom "Nikola Tesla", moći bliže da se upoznaju sa radom beogradskog aerodroma i investicionim projektima koji su u toku. Prilikom posete, visokoškolci će imati priliku da obiđu i poletno-sletnu stazu koja je prošle godine rekonstruisana po najvišim svetskim standardima.

Saradnja sa Arhitektonskim fakultetom u Beogradu biće nastavljena, a studenti će na osnovu obilaska JP Aerodrom "Nikola Tesla" izraditi projektne zadatke u okviru svog nastavnog programa.

Informativna služba
JP Aerodrom "Nikola Tesla"

Ostavite komentar

Ime i prezime:
Komentar:

Dolasci

Oznaka Aerodrom Planiran Očekivan Napomena
JU 181 TIVAT 11:00 11:00 Sleteo
JU 601 VIENNA 11:10 11:07 Sleteo
WZZ 4072 EINDHOVEN 11:20 11:11 Sleteo
JU 541 MILAN 11:20 11:32
PC 893 ISTANBUL SABIHA 11:25 11:24