menu

Почетне страница > Карго > Ред летења > Сезонски ред летења

Сезонски ред летења

Доласци

Компанија: Од:
Дестинација: До:  
Пон: Уто: Сре: Чет: Пет: Суб: Нед:

Budapest - Београд

* Прикажи повратни лет

Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед Време Број лета Од До Чартер Јан => Дец
09:35 QY 942
28.09.
04.10.
05.10.
26.10.
74 8 18
06:00 QY 942
01.10. 25.03.
23 52 25
09:50 QY 942
03.10. 03.10.
75 0 25

Cologne Bonn (via Ljubljana) - Београд

* Прикажи повратни лет

Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед Време Број лета Од До Чартер Јан => Дец
07:50 SWT1276
28.09.
15.01.
21.12.
29.03.
24 50 26
07:00 SWT1276
01.10. 25.03.
23 52 25

East Midlands - Београд

* Прикажи повратни лет

Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед Време Број лета Од До Чартер Јан => Дец
01:00 EY 9881
10.10. 24.10.
77 4 19
19:20 EY 9881
13.10. 20.10.
78 2 20

Istanbul Ataturk - Београд

* Прикажи повратни лет

Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед Време Број лета Од До Чартер Јан => Дец
14:10 TK 6574
28.09. 26.10.
74 8 18

Kos - Београд

* Прикажи повратни лет

Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед Време Број лета Од До Чартер Јан => Дец
10:30 GERMAN 1
20.10. 20.10.
80 0 20

Liege - Београд

* Прикажи повратни лет

Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед Време Број лета Од До Чартер Јан => Дец
12:45 UKL4089
03.10. 03.10.
75 0 25
14:45 UKL4089
04.10. 04.10.
76 0 24

Ljubljana - Београд

* Прикажи повратни лет

Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед Време Број лета Од До Чартер Јан => Дец
09:50 MDF 034
04.10. 04.10.
76 0 24