menu

Служба секретара друштва

Секретар друштва
Ивана Мићић, мр права
Тел:       (+381 11) 209 4831
Е-пошта: ivana.micic@beg.aero

Асистент секретара друштва
Јелена Изгаревић, дипл. менаџер
Тел:       (+381 11) 209 4869
Е-пошта: jelena.izgarevic@beg.aero


Температура
-1°C
Притисак
1016mB
Ветар
2.57m/s